„O zi în lumea copiilor”, la Liceul Tehnologic Berzovia

copii Berzovia

Marți, 1 iunie2021, de Ziua Internațională a Copilului, în comuna Berzovia a avut loc un eveniment inedit dedicat copiilor, organizat de Liceul Tehnologic Berzovia și Asociația Sportivă Școlară „Star” Berzovia, în parteneriat cu SC ProiectMetal SRL Berzovia, Primăria Comunei Berzovia, Consiliul Local Berzovia. Evenimentul s-a bucurat de participarea preșcolarilor și elevilor Liceului Tehnologic Berzovia și ai structurilor sale: Gradinița PN Berzovia, Gradinița PN Gherteniș, Școala Primară Gherteniș, Gradinița PN Fizeș și Scoala Gimnazială Fizeș, îndrumați și coordonați de cadrele didactice de la fiecare structură. Evenimentul a fost o sărbătoare, dar s-a desfășurat și un concurs între elevii ciclului primar, gimnazial și liceal.

Elevii de ciclul preșcolar și primar făcut desene pe asflat, pictură pe față, au luat parte la ateliere de creație. Datorită vremii nefavorabile, s-a început cu cei mai mici dintre participanți pe coridoarele școlii, respectându-se toate condițiile impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Cu începere de la ora 11, organizatorii și partenerii implicați în proiect au început și concursul sportiv.

Organizatorii au oferit cadrelor didactice și tuturor elevilor prezenți la eveniment tricouri inscripționate, celor mai mici surprize dulci. Premiile pentru care elevii au concurat au fost: biciclete, trotinete, role, palete badminton, skateboard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =