„Munţii Carpaţi” a lansat primul site dedicat prestatorilor de servicii turistice din zona montană și nu numai

lac valiug

Compania de turism „Munţii Carpaţi” a lansat primul site dedicat tuturor prestatorilor de servicii turistice din zona montană și nu numai. Fondată de reșițeanul Radu Ștefănescu, compania are la bază valorificarea resurselor locale, promovarea lor și a Munților Carpați ca cea mai mare atracție turistică din România, din Europa Centrală și de Est. Proiectul a fost demarat în anul 2011 și are ca scop principal dezvoltarea celui mai mare spaţiu digital comun de promovare a tuturor celor care depind de turismul montan.

De la cei care activează în HoReCa, la ghizi montani şi şcoli de schi, la autorităţi publice, mici întreprinzători zonali, până la cei ale căror evenimente montane dau savoare momentelor cu care ne umplem timpul liber. Începând cu anul 2021, compania Munții Carpați își mută sediul din Timișoara la Reșița, pentru a fi mai aproape de munte și de tot ceea ce acesta are de oferit.

Cu ce se ocupă compania de turism „Munţii Carpaţi”?
Departamentul de geografie produce hărți montane de drumeție, cicloturism și hărți zonale 3D pentru toate grupele montane din România și totodată hărți personalizate pentru instituții și autorități publice cu toate informațiile turistice pe care acestea le solicită. Hărțile sunt gândite ca ”planificatoare de călătorii”, sunt ușor de citit și se adresează atât iubitorilor consacrați ai muntelui, cât și celor care doresc să se inițieze în ale drumeției sau cicloturismului.

Site-ul www.muntiicarpati.com centralizează și pune la dispoziția turiștilor totalitatea informațiilor relevante pentru organizarea unui sejur în Munții Carpați, de la cazare, restaurante și evenimente, la ghizi montani, monitori și școli de schi, tabere pentru copii, drumeții și excursii organizate, parcuri de aventură, centre de echitație, case de închiriat la țară și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 10 =