Retromobil Caraş-Severin şi Primăria Ciudanoviţa – plan de colaborare pentru revitalizarea turistică a zonei

ciudanovița

Începând din acest an, Retromobil Caraș-Severin, împreună cu Primăria comunei Ciudanovița, a demarat un plan de colaborare pentru revitalizarea turistică a zonei.

Astfel, un prim pas a fost zilele acestea, când Primăria Ciudanovița a pus dispoziția Retromobil Caraș-Severin un apartament de trei camere. Spațiul va fi reamenajat și reabilitat, putând fi folosit de membrii filialei, dar și cei din întreaga țară, ca punct de întâlnire.

Andrei Rotaru, președintele filialei Caraș-Severin a Retromobil Club România spune că în acest mod se dorește promovarea promovarea Simeringului Bănățean și a zonei Ciudanovița.

„Cred că este o modalitate destul de inedită de a crește comunitatea iubitorilor de autovehicule atestate istoric, prin oferirea unui spațiu generos de întâlnire, de relaxare și de orgnizare a unor evenimente în cadrul filialei noastre. Fiecare dintre membrii noștri are o viață profesională activă, iar, chiar și cu probleme legate de pandemie, am văzut că este destul de dificil să ne întâlnim, să ne menținem pasiunea pentru mașinile vechi și în același timp, să reușim să ne cunoaștem mai bine și să discutăm în tihnă despre hobby-ul acesta care ne leagă. Locul este excelent, avem spațiu unde putem să ne aducem și „bâtrânele doamne“, a mai precizat Rotaru.

Constantin Dorian Nebunu, primarul comunei Ciudanovița, spune că promovarea și revitalizarea zonei este o prioritate pentru el, comunitatea fiind grav afectată în ultimii ani de schimbările socio-economice.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × two =