Sporturi extreme pentru turiştii ce vizitează Cheile Nerei

56954385 2555713224443244 6748184514473754624 n

Începând cu acest sezon, turiştii care vin în Cheile Nerei din Caraş-Severin au noi oportunităţi de distracţie. Rafting, tiroliană şi evident biking sunt sporturile puse la dispoziţie de administratorii pensiunii Rocker’s Inn din Sasca Montană. La fiecare sfârşit de săptămână, turiştii pot opta pentru una dintre aceste experienţe, iar raftingul pe Nera pare să fie pe primul loc în preferinţele iubitorilor de sporturi extreme.

„Împreună cu Vertical Adventure, suntem alături de turişti în aceste experiențe, cu scopul de a oferi un cadru sigur de joacă dar și experiențe inedite. Locația îți oferă posibilitatea de a învăța din geografia României. Cheile Nerei, sunt cunoscute ca fiind cheile cele mai lungi din țară, doar 28 km. Aici ne bucurăm de pereții care mărginesc malurile, cascadele drăguțe ce își varsă apele în Nera, păsările felurite care ne încântă auzul, vegetația luxuriantă, râul care ne poartă pe undele sale. Prin rafting-ul în familie învățăm cum să vâslim într-o barcă la unison, ca să ne îndreptăm exact în direcția în care ne dorim, la fel cum facem în viață și nu doar cu vâsla”, spune radu Anderca, administratorul Rocker’s Inn.

Sporturi extreme cu copiii

Cel mai important lucru la care s-au gândit organizatorii a fost acela al siguranţei copiilor. Cursul Nerei este unul domol, fiind foarte potrivit pentru o experiență de neuitat în familie, iar copiii au ocazia să vadă locuri inedite şi află detalii despre natură. Experienţa începe cu prima întâlnire cu cei de la Vertical Adventure şi primele detalii despre excursia inedită.

Costurile unui sfârşit de săptămână plin de aventură în siguranţă este de 460 lei/persoană și 320 lei/copil (7-12 ani), cazat în camera părinţilor, cu pat suplimentar. Acest pachet include două nopți de cazare cu mic dejun inclus, cazarea este în camere duble, cina pentru zilele de vineri și sâmbătă, prânz la pachet în ziua de rafting (sâmbătă), echipamentul necesar turei de rafting, ghizi de rafting calificați și entuziaști.

De asemenea, costurile acoperă şi instructajul la fața locului detaliat pentru a ne putea bucura de tura de rafting în siguranță, transport loco, poze și filmări calitative. Singurul lucru care trebuie să îl facă turiştii este să ajungă la Rocker’s Inn şi să îşi dorească un sfârşit de săptămână alături de oamenii dragi.