Lucrările la conducta de canalizare din cartierul reşiţean Doman au fost recepţionate

receptie canalizare Doman

Primăria Municipiului Reșița a finalizat lucrările finanțate prin PNDL la conducta de canalizare menajeră din cartierul Doman.

Proiectul privind execuția lucrărilor de construcții aferente investiției „Canalizare Menajeră în localitatea Doman, componentă a Municipiului Reșița” a fost finalizat săptămâna trecută. Investiția de 4.411.760 lei a fost finanțată prin PNDL, iar în urma acestui proiect, 300 de gospodării din Doman se pot racorda la conducta de canalizare menajeră.

„Reamintim că rețeaua de apă a fost realizată anul trecut și din cele 300 de gospodării, doar 192 s-au racordat la apă. Preocuparea municipalității pentru îmbunătățirea calității vieții în localitățile aparținătoare nu se oprește aici. În acest moment am finalizat studiul de fezabilitate pentru introducerea gazului în acest cartier, iar după finalizarea infrastructurii de gaz, avem în plan finanțarea, prin Compania Națională de Investiții, pentru asfaltarea tuturor străzilor din Doman, precum și realizarea de rigole și zone verzi” – Adelin Tuță

Obiectivul urmează să fie predat societății Aquacaraș, iar din acel moment gospodăriile pot fi racordate la infrastructura de canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − ten =