Liderii PSD prezenţi sâmbătă la Reşiţa au dat semnalul declanşării războiului mediatic!

LUMI SI DRAGNEA

Social-democraţii par mai motivaţi ca niciodată în privinţa disputelor în plan mediatic  pe care îl au atât cu cei din Opoziţie, cât şi cu „postacii“ de pe paginile de socializare. Înaintea alegerilor europarlamentare, primul mare examen, din şirul celor patru cu care se vor confrunta în următorii doi ani, liderii PSD prezenţi sâmbătă la Reşiţa la Conferinţa judeţeană extraordinară de alegeri au transmis un semnal clar în această privinţă.

Cu lecţia bine învăţată, proaspăta preşedinte a PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, a dat tonul, fiind aplaudată, pe alocuri, frenetic, de primari şi membrii de partid.

„Dragii mei, nu aplaudaţi prestaţia Guvernului PSD doar în întâlnirile oficiale de partid, ci discutaţi cu oamenii pe platformele de socializare. În comentariile articolelor oficioase ale Opoziţiei, luaţi atitudine când cineva înjură gratuit PSD şi pe membrii noştri.

Dragi colegi, fiţi activi,  „Nu mai putem tolera la nesfârșit minciuna, manipularea, diversiunea și dezinformarea la adresa noastră! Este adevărat domnule preşedinte, (Liviu Dragnea, n.r.) că faptele bune nu rămân niciodată nepedepsite. Proporţional cu realizările noastre (creşteri salariale în sănătate, educaţie, administraţie şi cultură, n.r.) numărul dușmanilor PSD s-a mărit considerabil!, a spus Luminiţa Jivan.”

Discursul Lui Liviu Dragnea, atât în timpul şedinţei de alegeri, cât şi în conferinţa de presă ce a urmat, a avut un mesaj asemănător.

„S-a tot spus că PSD e rău, Dragnea e rău şi uite ce buni sunt ăştia curaţi: E bun  Ponta, e bun Bănicioiu, e bun Mocioalcă, Tudose ş.a.m.d. Eu le transmit ceva, până acuma au zburdat, au înjurat, au postat, au vorbit pe televiziuni, pe Facebook, la radio tot felul de minciuni lipsite de argumente. Noi nu ne-am ocupat de ei, în virtutea bunului-simţ al PSD. Dar începând de astăzi, o să începem să ne ocupăm şi de ei, pentru că dacă vor adevărul o să vorbim câţi masoni sunt în acest partid, câţi securişti sunt în acest partid, ce afaceri învârt, care e legătura lor cu Serviciile Secrete. Trebuie să începem să spunem adevărul, despre toţi. Şi despre vedetele care se urcă pe nişte liste, şi despre foştii prim-miniştri care sunt cu plus şi minus. Românii vor să ştie adevărul, aşa vom face.

Dragnea a spus că mesajul său, întrerupt de aplauze vibrante, s-a vrut mai amplu, nu doar către Pro România, ci plecând de la faptul că PSD e un partid mare, care are forţă politică pentru a face bine, dar şi pentru a răspunde cu vârf şi îndesat, nu neaparat cu aceleaşi metode, celor care îl denigrează.

„Tot ce vom primi de la Opoziţie vom da înapoi, chiar de două ori mai mult“, a avertizat Dragnea.