Liberalii reacţionează la sentinţa tribunalului care-l scoate pe Adrian Torma din competiţia electorală

Adrian Torma 4

Iuliu Damian Cristian a contestat candidatura lui Adrian Torma la funcția de primar al orașului Moldova Nouă din partea Alianței PRO Caraș-Severin. A depus o contestație care privește şi lista de consilieri locali a acestei alianțe.

Pe 20 august, Judecătoria Moldova Nouă a decis să respingă contestația ca neîntemeiată. Cum, însă, acesta avea drept de contestație și la Tribunalul Caraș-Severin, a cerut și instanței județene să se pronunțe.

Completul Tribunalului Caraș-Severin a decis să admită contestațiile și să anuleze deciziile Nr. 9 și 10 ale Biroului Electoral de Circumscripție Nr. 6 Moldova Nouă, prin care erau admise cele două candidaturi. Sentința Tribunalului este definitivă.

„Vă asigurăm că respingerea candidaturilor Alianței PSD-Pro România pentru funcţia de primar pentru Adrian Torma (fost liberal, actual pesedist) şi a celorlați consilieri locali de pe această listă nu schimbă cu nimic dorința noastră și a candidaților noștri de se afla în această campanie în mijlocul Dumneavoastră! Dorim să vă prezentăm programul electoral și toate proiectele viitorului primar dr. Ioan Chisăliță și ale viitorului Președinte al Consiliului Județean, Romeo Dunca! Se poate și în Moldova Nouă și în tot Caraș-Severinul să facem o administrație serioasă, competentă și de performanță, cu oameni de calitate și de echipă!”, a transmis PNL Moldova Nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =