Laurenţiu Nistor, liderul PSD Hunedoara, este interimar la PSD Caraş-Severin

laurentiu nistor 794x515 1

În urma demisiilor de ieri din cadrul PSD Caraş-Severin, interimatul filialei judeţene va fi asigurat de Laurenţiu Nistor, de la Hunedoara, iar pentru funcţia lui Ionuţ Chisăliţă încă nu se ştie cine va fi desemnat.

Luminiţa Jiva, preşedinta PSD Caraş-Severin şi-a justificat gestul printr-o postare pe reţelele de socializare: „Având în vedere evenimentele recente, ieri am decis să fac un pas în spate și să demisionez din funcția de președinte al organizației județene PSD Caraș-Severin. Voi rămâne membru PSD și voi activa în continuare în cadrul grupului parlamentar PSD.

A fost o onoare pentru mine să dețin această funcție căci mi-a oferit oportunitatea de a putea contribui într-un mod esențial în dezvoltarea județului, iar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit aceste lucruri într-o perioadă relativ scurtă de timp. Pentru mine cel mai mult a contat și va conta comunitatea mea, județul Caraș-Severin, neavând nicio importanță culoarea politică. Dacă am putut să ajut, dacă am putut să contribui la deschiderea măcar a unui șantier într-o localitate, am făcut-o“.

Jivan a ţinut să multumescă colegilor de echipă fără de care, spune ea „nu aș fi reușit și nu aș fi avut printre cele mai bune rezultate din Vestul țării la ultimele runde de alegeri. Urmează o perioadă încârcată pentru partid și am decis să nu las aceste evenimente să afecteze imaginea partidului și consider că cel mai bine este să fac un pas în spate. Cu toate astea, voi fi mereu alături de PSD și voi munci din toate puterile mele pentru județul meu, atât cât pot și atât cât îmi permite Dumnezeu. Lupta nu se termină aici. Urmează alegerile locale și, imediat, cele parlamentare, iar PSD trebuie să arate electoratului adevărata sa capacitate și trebuie să dovedească faptul că PSD este singurul partid care are ca unic scop bunăstarea cetățenilor“

Şi Ionuţ Chisăliţă a recurs la aceeaşi metodă, declaraţia lui fiind următoarea: „Ieri am demisionat din funcția de secretar executiv interimar al PSD Caraș-Severin. Am considerat că e mult mai bine pentru partid ca în această perioadă, când trebuie să ne organizăm foarte bine pentru alegerile locale și, imediat, pentru cele parlamentare, această funcție să fie ocupată de cineva care nu are alte probleme pe cap, de cineva care se poate dedica total partidului. A apărut acest dosar, nu cred că e ceva de incriminat sau nelegal în deciziile politice care s-au luat, nu cred că s-a procedat altfel decât la alte partide, dar până se va finaliza această anchetă am preferat să las această funcție importantă altcuiva. PSD Caraș-Severin are destui oameni valoroși, care pot organiza foarte bine lucrurile pentru a obține rezultate foarte bune la aceste alegeri“. (Foto: hunedoaraplus.ro)