La Caransebeş, lângă sere va răsări o creşă

cresa noua 2

Primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a declarat că a fost recent de la Bucureşti, unde a semnat cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii contractul pentru construirea primei creşe din oraş.

Aşa după cum i-am informat pe cititorii noştri la momentul dezmembrării terenului aflat în proprietatea municipiului şi predarea amplasamentului către CNI, noua creșă, a cărei valoare este de aproximativ 16 milioane de lei şi de care vor beneficia 60 de copii, va fi construită în zona Racoviță, lângă serele Primăriei, și va avea parter, va fi prevăzută cu panouri solare și fotovoltaice, pe un teren de 9.000 de metri pătrați, unde se vor amenaja spații verzi, locuri de joacă și de parcare.

„Este o investiţie care lipsea municipiului Caransebeş, pentru că în momentul de faţă construcţii destinate şi dotate la standardele actuale nu există în oraşul nostru şi nu prea există în întreg judeţul, astfel că este extrem de binevenită o asemenea investiţie. Contractul este semnat, există şi un constructor pe care îl aşteptăm să se prezinte şi să dea primele lopeţi în zona Racoviţă”, a spus Felix Borcean.

Finanțarea este asigurată prin Programul național de construire de creșe, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + five =