La Caransebeş, ştrandul merge foarte bine

strand caransebes

Conform declaraţiilor primarului Felix Borcean, ştrandul din Caransebeş merge foarte bine. Edilul a declarat, recent, că, din ceea ce a discutat cu şeful Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare, încasările lunare se ridică la 34.000 de lei, la care se adaugă sumele încasate pentru utilizarea terenului de fotbal, aproximativ 4.000 de lei pe lună, astfel că aici se pot face noi investiţii.

„În ceea ce priveşte bazinul didactic acoperit realizat prin Compania Naţională de Investiţii, care se va construi în incinta ştrandului, cum e şi firesc, noi am dezmembrat terenul aferent, bazinul urmând să fie funcţional şi în lunile de iarnă, dacă vom reuşi să facem şi un proiect mai mare, de încălzire a apei din ştrand cu panouri solare. Avem promisiuni şi în acest sens, că vor fi alocate fonduri guvernamentale pentru reabilitarea generală a ştrandului, a bazinelor şi a amenajărilor noi, tobogane sau locuri de joacă”, a spus Felix Borcean.

Edilul a mai adăugat că sunt foarte mulţi copii care practică înotul la Caransebeş, peste 100 sunt înscrişi pe banii proprii la o bază privată, iar acest bazin ar veni, indiscutabil, în sprijinul lor.

„Clubul Sportiv, care are şi secţie de înot, va aduce, cu siguranţă, doi antrenori de la Reşiţa sau din altă parte, doi profesori de sport cu specializarea înot, şi aici copiii pot practica acest sport gratis”, a mai spus Felix Borcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 20 =