La Reșița, s-a dat undă verde pentru sport

parc multifunctional

În urma ridicării stării de alertă, la Reșița s-au redeschis terenurile multisport. Astfel, reșițenii au la dispoziție terenul multifuncțional situat în Parcul Copilului (Siderurgistului), pe cel din Parcul Tricolorului și pe cel situat pe strada Retezat.

Reprezentanții Primăriei Reșița au precizat că terenul de baschet din „Tricolorului“ beneficiază, începând cu data de 10 martie, de o instalație nocturnă profesională, realizată din fonduri proprii. Programul de rezervări este de luni până duminică, între orele 9.00-22.00, iar rezervarea terenurilor sportive cu acces controlat se va face online, pe site-ul www.agrement.primariaresita.ro.

Tarifele pentru utilizarea terenurilor de sport (fotbal, tenis, volei, baschet) sunt de 20 lei/h în intervalul orar 9.00-18.00, respectiv de 30 lei/h între 18.00 și 22.00. Utilizatorii vor folosi propriile mingi, rachete, palete etc. necesare sportului practicat. În funcție de sezon, condiții meteo ori din rațiuni legate de siguranța cetățenilor, administrația locală poate limita accesul la terenuri, anunțând și semnalizând corespunzător acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 17 =