Incendiu pe Strada Romaniţei din Reşiţa. Locatarii au fost evacuaţi, iar trei persoane au ajuns la spital

incendiu

În această dimineaţă, în jurul orei 4.40, prin apel 112, a fost anuntat un incendiu pe strada Romaniţei din Reşiţa. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, una echipată cu autoscară şi un echipaj SMURD. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă dar şi lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Au intervenit de urgenta 17 pompieri militari cu sprijinul a 2 autospeciale de stingere, unei autoscari si unei ambulante SMURD. „Incendiul se manifesta violent în bucătaria imobilului şi în una din camere. Din nefericire, proprietarul a fost găsit decedat, intoxicat cu monoxid de carbon. Acesta a fost găsit în ce-a de-a doua cameră. Au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscării, deoarece incendiul a degajat mult fum care a patruns şi în casa scării”, ne-a informat Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” Caraş-Severin.

Pompierii mai spun că trei dintre locatară au suferit atacuri de panică şi au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Incendiul a fost stins în jurul orei 5.30, dar forţele profesioniste de intervenţie se află încă la faţa locului pentru cercetarea cauzei incendiului şi pentru a se asigura că nu se va reaprinde, pentru ca în apartament sunt depozitate multe deşeuri.