Începând de astăzi, timp de o lună şi jumătate, în Reşiţa circulaţia autovehiculelor se deviază prin Moroasa

DRUM OCOLIRE

Începând  de astăzi, 24 iulie, şi până în 10 septembrie, va fi închisă circulația autovehiculelor pe Bulevardul Al. Ioan Cuza, după intersecția cu Strada Moise Groza, caz în care aceasta va fi deviată prin cartierul Moroasa, pe străzile Sportului şi P. Maior. Noul traseu se transformă în sens unic, pe ambele benzi de circulaţie. Măsura a fost luată ca urmare a lucrărilor pe care Hidroconstrucţia le execută în zonă.

Pe străzile Parâng, N. Titulescu, G. Enescu, N. Bălcescu și Gratz, circulația va fi în ambele sensuri până la intersecția cu Bd. Al. I. Cuza, unde se interzice accesul.

Excepție de la restricțiile impuse în această zonă fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă şi care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase şi sonore.

Primăria Reşiţa face apel la toți participanții la trafic să sporească atenția în zona intersecției Bulevardului Al. I. Cuza cu Strada Sportului, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.