Incendiu la un bloc de locuințe din Anina, un bărbat a decedat din cauza intoxicației cu monoxid de carbon

incendiu 1024x627 e1636098966263

În cursul serii precedente, polițiști de la Poliția Orașului Anina au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că a izbucnit un incendiu la un bloc de locuinţe din localitate. În urma deplasării la fața locului, s-a stabilit că incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul imobilului, în care se afla un locatar în vârstă de 61 de ani, care a fost evacuat și preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță. 

„Au intervenit pompierii militari și voluntari ai SVSU Anina, care au procedat la lichidarea incendiului. Bărbatul de 61 de ani a fost transportat la Centrul de Permanență Anina, iar ulterior a fost declarat decesul acestuia, posibil din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Din incendiu nu au rezultat alte persoane rănite, majoritatea locatarilor au ieșit din imobil până la sosirea forțelor de intervenție, iar o parte au fost evacuați de pompieri, cu sprijinul polițiștilor“, ne-a informat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

2 thoughts on “Incendiu la un bloc de locuințe din Anina, un bărbat a decedat din cauza intoxicației cu monoxid de carbon

  1. „Au intervenit pompierii militari și angajați ai SVSU Anina, care au procedat la lichidarea incendiului” – este o miniuna !
    Pompierii de la Anina (SVSU Anina) au ajuns în 7 minute de la sesizarea directă a acestora, şi au lichidat incendiul.
    Dacă se aştepta să ajungă pompierii militari de la Oraviţa ardea tot blocul.
    În PV de la Pompierii Militari de la Oraviţa scrie clar că atunci când au ajuns ei, incendiul era stins !

  2. Şi încă ceva : SVSU anina lucrează cu pompieri voluntari nu cu angajaţi ! Angajaţi sunt doar şoferii de pe autospeciale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − nine =