„Ia o carte în vacanță“, o nouă provocare lansată de Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin

carte

În perioada 12 iulie – 20 august 2021, Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin organizează o nouă campanie de fidelizare a utilizatorilor, sub genericul „Ia o carte în vacanță”.

Clara Constantin, managerul instituției de cultură, spune că: „Pentru că vara și-a intrat pe deplin în drepturi și facem planuri de călătorii, excursii și vizite, lansăm invitația reșițenilor de a ne trece pragul și a alege cărțile care să-i însoțească în vacanță. Cei care vor împrumuta cărți în perioada menționată și ne vor trimite o fotografie pentru a arăta în ce locuri „călătoresc” cărțile din biblioteca noastră vor fi înscriși la o tombolă cu premii în cărți noi”.

Fotografiile primite vor fi postate pe pagina de facebook a bibliotecii și fotografia care va primi cele mai multe aprecieri va fi premiată cu cărți și o ramă foto digitală. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 27 august, pe pagina de facebook a bibliotecii.

Campania face parte din programul „Pro Lectura” și are ca scop atragerea de noi utilizatori, fidelizarea utilizatorii existenți și promovarea colecțiilor bibliotecii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 1 =