Gest rar făcut de un politician: Luisiana Stoicu, consilier judeţean, donează indemnizaţia lunară, peste 1.000 de lei, Centrului de Sănătate Bozovici

LUISIANA STOICU

Începând de astăzi, Consiliul Judeţean Caraş-Severin are un nou membru, în persoana Luisianei Stoicu, din Bozovici. Aceasta îl înlocuieşte în funcţie pe Marius Damian, fost primar PSD al comunei Teregova, care a demisionat din funcţie în urma concursului pentru ocuparea postului de administrator al judeţului.

Luisiana Stoicu, nimeni alta decât soţia primarului Adrian Stoicu, a surprins printr-un gest pe care niciun alt consilier judeţean nu l-a mai făcut până acum, anunţând că: „Indemnizaţia de consilier judeţean o voi dona spitalului din Bozovici.“ Este vorba de peste 1.000 de lei, net, lunar, pe care îi primeşte pentru participarea la şedinţele instituţiei judeţene.

Banii vor ajunge la Centrul Multifuncţional de Sănătate Bozovici, pri Asociaţia de Sănătate pentru Almăj, constituită după închiderea spitalului în guvernarea Boc, asociaţie din care fac parte toate primăriile de pe Valea Almăjului.