Gabriel Dinu: „Mulţi nu pot să doarmă din pricina unui om pe care îl cheamă Ion Mocioalcă“

DINU GABRIEL

Reacţiile după excluderea din PSD a patru consilieri judeţeni şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Flavius Nedelcea, nu au întârziat să apară. Imediat după luarea deciziei Biroului Permanent Judeţean, unul dintre cei îndepărtaţi din PSD, Gabriel Dinu, a făcut o declaraţie la cald, lăsând să se înţeleagă că nu fusese invitat la respectiva şedinţă a BPJ în care s-a decis excluderea sa, lucru considerat nefiresc, care încalcă prevederile statutului.

„După retragerea, de săptămâna trecută, a sprijinului unor consilieri judeţeni s-a ajuns la concluzia că nu e suficient doar atât, îi mai omorâm încă o dată prin excluderi din cadrul partidului. Am asistat astăzi (ieri, n.r.) la acţiuni gen filmul «Cu mâinile curate», la celebra replică: «Nu trageţi domnule Semaca, sunt eu Lăscărică», acţiuni legate de beţia puterii. Deci asta s-a întâmplat la noi în partid, beţia puterii ne-a împins să facem lucrurile astea şi spun doar că ele nu vor rămâne aşa. Cred că şi această acţiune face parte din categoria «Cascadorii râsului», ca şi cea de săptămâna trecută, pentru că, încă, mulţi nu pot să doarmă din pricina unui om pe care îl cheamă Ion Mocioalcă, probabil îl visează şi noaptea. Asta a fost, de fapt substratul împărţirii apelor de astăzi şi să sperăm că cei care au minte vor avea succes în alegerile prezidenţiale. În concluzie, Stan şi Bran şi-au făcut cuib astăzi la Reşiţa, fiind foarte bine primiţi de colegii noştri“, a mărturisit consilierul judeţean.

Lui Gabriel Dinu i s-a reproşat o postare pe pagina sa de Facebook în care o făcea „praf“ pe Viorica Dăncilă, atât în privinţa conducerii partidului şi guvernului, cât şi a inteligenţei acesteia.