Luminiţa Jivan părăseşte PSD Caraş-Severin

Luminita Lumi Jivan

Într-un mesaj public, deputata Luminița Jivan anunță că a decis azi, cu greu și strângere de inimă, să părăsească PSD Caraș-Severin.

„Câteodată trebuie să luăm niște decizii care, pe moment, ne lasă cu un gol în inimă. Așa este și în cazul deciziei mele de a părăsi organizația PSD Caraș-Severin. Astăzi se încheie pentru mine un capitol care a durat 11 ani. Un capitol din care am avut foarte multe de învățat, dar, în același timp, am avut parte și de numeroase bucurii și tristeți.

Însă, cu toate acestea, sunt mândră de echipa (primarii, viceprimarii, consilierii locali) din care am făcut parte în toți acești ani. Sunt mândră de colegii din administrațiile locale pe care le-am sprijinit în toți acești ani să se dezvolte!

Vine o vreme când cel mai bine e să te retragi. Experiența dobândită, răutățile înfruntate, lucrurile josnice la care s-au pretat unele personaje, dar și multe acțiuni și-au spus cuvântul. Cum ar fi regăsirea pe liste a unor oameni care cu buna știință au votat pentru tăierea bugetelor comunităților locale care au atât de multă nevoie de bani pentru a se putea dezvolta și a crea condiții decente de trai – promise în campania electorală de aceleași persoane – toate acestea și multe altele te obligă să iei decizii dure, să pui punct, să închei un capitol și să mergi mai departe.

Nu a fost o hotărâre ușoară și categoric nu este un moft pe moment. Însă, atunci când nu mă mai regăsesc într-un loc, când oamenii cu care trebuie să lucrez nu țintesc spre același scop, când mediul devine unul toxic, prefer să mă retrag”, transmite Luminiţa Jivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 6 =