Ce legături vede Romeo Dunca între PSD Caraş-Severin şi Alianţa USR-Plus

Dunca si USR Plus

Candidatul PNL la președinția Consiliului Judeţean Caraș-Severin, Romeo Dunca, anunță printr-o amplă postare că regretă foarte mult faptul că nu s-a reușit o alianță între PNL și USR-Plus, eșec pentru care-l consideră responsabil chiar pe liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar.

”Regret că nu s-a găsit o soluție constructivă în dialogul cu USR-ul pentru a întări alianța de dreapta din Caraș-Severin. Acest lucru ar fi crescut șansele înlăturării grupului PSD-Pro România-PMP din fruntea administrației publice județene, după patru ani în care județul a fost blocat din cauza intereselor unui grup restrâns”, scrie Romeo Dunca pe pagina sa de facebook.

„… Dvs., dle Plujar, aveți, vorbește lumea, o rudă importantă care a fost cândva prefect de Caraș-Severin și al cărui frate flutură flamura roșie în Consiliul Local Reșița, după cum îi dictează echipa Mocioalcă-Hurduzeu”, susține Romeo Dunca.

Romeo Dunca își centrează campania pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Caraș-Severin prin atacuri repetate la Silviu Hurduzeu, actualul președinte, dar mai ales la Ion Mocioalcă, pe care îl consideră adevăratul lider al alianței celor trei partide (PSD, PRO România și PMP, în viziunea sa) care îl propun cărășenilor pe Silviu Hurduzeu.

„Șansele dreptei în această luptă ar fi putut crește dacă ne-am fi unit forțele – spune Dunca referindu-se la USR-Plus –, dar dânșii doresc să meargă singuri, știind că nu vor obține mai nimic, decât să rupă voturi de la PNL. Dacă ar fi fost potențiali parteneri de afaceri și veneau la negocieri în privat cu mine, mă ridicam de la masă din primul minut!”, mai spune Dunca. Acesta mai susține că cei doi lideri ai Alianței USR-Plus i-ar fi persiflat pe liberali și, după ce ar fi programat o întâlnire pentru negocieri, nu s-au mai prezentat la discuții!

Proaspătul politician îl ia în vizor și pe Daniel Toma, candidatul pentru Primăria Reșița, pe care îl acuză că are ca promisiuni de campanie fix realizările actualului primar, Ioan Popa!

Până la această oră, liderii Alianței USR Plus n-au reacționat la cele spuse de Romeo Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =