Felix Borcean va alerga, sâmbătă, la GUGULAN MTB & RUN!

gugulan mtb 2

Sâmbătă, 10 septembrie, la Caransebeş se va desfăşura cea de a treia ediţie a competiţiei GUGULAN MTB & RUN, organizată de Asociaţia Gugulanii Sportivi din municipiu şi finanţată de Primăria Caransebeş, în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Timişoara, susţinută de Decathlon, un proiect RO Bike Valley, un concurs dedicat atât copiilor începând de la vârsta de 3 ani, cât şi adulţilor amatori sau profesionişti,  biciclişti şi alergători.

Într-o recentă postare pe pagina oficială a concursului, Călin Dragomir, antrenorul atletei Liliana Dragomir, implicată şi ea în acest proiect, anunţă: „Avem bucuria de-a avea la linia de Start la cursa de RUN 6k pe dl primar Felix Borcean. Ne bucuram că este pentru mișcare și un exemplu că se poate. Haideţi şi voi la mişcare!”.

„Deoarece dorim să motivăm copiii să facă mişcare, ne dedicăm lor oferindu-le şi un program divers de divertisment – Teatrul MAGIC OZ din Timişoara, concert cu copiii trupei RIBOZOM din Arad şi trupa de street dance Red Wings Crew din Lugoj. De asemenea, vom oferi tuturor copiilor medalii, kituri de participare, baloane şi, bineînţeles, premii în produse celor care ocupă podiumul. Ţinem să menţionăm că niciun participant cu vârsta sub 18 ani nu va plăti taxa de participare. Fondul de premiere pentru adulţi şi cei peste 13 ani este de 16.300 de lei, plus produse, iar în kit, la înscriere, toţi vor beneficia de un tricou, gel de hidratare, baton, pastă de dinţi, ulei pentru lanţ în cazul bicicliştilor, plus o porţie de gulaş la ceaun şi câteva momente de masaj. Înscrierea celor cu vârsta de peste 13 ani este între orele 9 şi 10:45, startul se va da la ora 11, iar pentru cei mici înscrierea se va face între orele 13 şi 14:45, iar startul va fi la ora 15. Concertul va începe la ora 14”, ne-a spus Tania Pârvu, preşedintele Asociaţiei Gugulanii Sportivi.

Probele de concurs vor fi Gugulan RUN 6 km şi 22 km, precum şi Gugulan MTB 19 km şi 34 km.

Siguranța participanților de la Gugulan MTB & RUN va fi din nou asigurată de echipa Salvamont Caraş-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =