Eugen Cismăneanțu vrea înapoi la Primăria Bocșa

Cismaneantu - candidat

Fostul edil al orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu, și-a depus sâmbătă, la Biroul Electoral de Circumscripție, candidatura pentru un nou mandat de primar, la alegerile parțiale din 27 iunie.

Cismăneanțu a fost primar două mandate, între 2012 și 2020, la scrutinul din septembrie 2020 pierzând alegerile în fața regretatului Emanuel Dănilă, cel care a demisionat un an mai târziu, motiv pentru care pe 27 iunie 2021 se organizează alegeri parțiale la Bocșa.

”Candidez pentru un nou mandat cu dorinţa de a implementa toate proiectele pe care le-am lăsat în primărie şi care după cum aţi observat au stagnat. Mai mult decât atât, au existat intenţii de a renunţa la contractele semnate pe fonduri europene şi toate acestea pentru că cei care au preluat oraşul nu au fost interesaţi dar nici nu au avut cunoştinţele necesare pentru a le implementa”, a trasnmis Cismăneanțu.

Fostul edil, deși a avut două mandate, fiecare din partea altui partid (PD-L în 2012 și PMP în 2016), acum a decis să candideze independent. Cismăneanțu spune că va urma o campanie electorală dificilă și face apel la susținătorii săi să-i vină alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 12 =