Emoţii pentru suporterii Progresului Ezeriş! Campioana cărăşeană începe lupta pentru promovare

Emoţii pentru suporterii Progresului Ezeriş! Campioana cărăşeană începe lupta pentru promovare

Campioanele judeţene din întreaga ţară se pregătesc pentru barajele care vor decide formaţiile promovate în Liga a III-a. Caraş-Severinul va fi reprezentat de Progresul Ezeriş, o campioană merituoasă, chiar dacă titlul s-a acordat la masa verde, din cauza pandemiei. Fără înfrângere în actualul sezon, elevii lui Adrian Enăşescu vor lupta la baraj într-o minigrupă de trei, din care mai fac parte Ştiinţa Turceni, campioana judeţului Gorj, şi Victoria Zăbrani, câştigătoarea Ligii a IV-a din Arad.

Startul se dă astăzi, 1 august, când Ezerişul va înfrunta la Hunedoara formaţia Victoria Zăbrani.

Sâmbătă avem întâlnire cu istoria, spune preşedintele campioanei cărăşene, Cristian Şodâncă, care speră ca Progresul să debuteze cu dreptul: „Am continuat pregătirea aşa cum era stabilit iniţial, cu antrenamente zilnice, băieţii au facut eforturi mari pentru a participa la toate antrenamentele; starea de spirit pot spune că este foarte bună la echipă, atmosfera este una liniştită, chiar dacă ne aşteaptă cea mai importantă provocare din istoria noastră scurtă, suntem încrezători că vom face o figură frumoasă. Am efectuat şi testele Covid, la Hunedoara, aşteptăm rezultatele şi sperăm ca totul sa fie bine, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu, împotriva principalei favorite a grupei noastre. Băieţii s-au pregătit foarte bine, sunt conştienţi de marea şansă pe care o avem, dar nu este presiune pe echipă, şi asta este foarte bine”, a declarat Cristian Şodâncă.

Aseară, Progresul a primit şi rezultatele testelor COVID. Toate sunt negative, ceea ce înseamnă că Ezerişul se poate prezenta la baraj. Prima adversară a cărăşenilor, Victoria Zăbrani, avea un avans de numai două puncte față de a doua clasată, Frontiera Curtici, după cele 15 etape desfășurate în Liga a IV-a Arad. Formaţia din Zăbrani e antrenată de fostul fotbalist Dorel Mutică, un fundaş cu multe sezoane în Liga I, a cărui experienţă este probabil unul dintre principalele atuuri ale arădenilor.

Meciul Victoria Zăbrani – Progresul Ezeriş se va disputa de la ora 17.30, pe stadionul “Michael Klein” din Hunedoara. Pe 5 august este programat pe aceeaşi arenă duelul dintre Ştiinţa Turceni şi Victoria Zăbrani, iar în data de 9 august, mini-turneul se va încheia cu confruntarea dintre Progresul Ezeriş şi Ştiinţa Turceni. Echipa clasată în final pe primul loc va promova direct în Liga a III-a.

În cealaltă minigrupă a Regiunii 4 Vest urmau să se înfrunte campioanele din Timiş, Mehedinţi şi Hunedoara. Pentru că reprezentanta judeţului Mehedinţi a spus pas, barajul va fi tranşat aici într-un singur meci: fruntaşa din Timiş, Avântul Periam, va înfrunta campioana hunedoreană Jiul Petroşani în data de 9 august. Jocul se va disputa în Caraş-Severin, pe terenul comunal din Lupac.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 0 votează
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Părerea ta contează, te rog comenteazăx
()
x