Elita IT, în vizită la Reșița

elita IT - la resita

Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, și Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, au fost astăzi gazdele unor specialiști de elită din industria IT. Cei doi au prezentat invitaților din mediul de business planurile de viitor ale municipiului și județului, oportunitățile și facilitățile pe care le creionează pentru a dezvolta zona de cercetare și inovare. Noile programe de finanțare din fonduri europene pot crea oportunități de investiții și dezvoltare de afaceri în domeniul digital, la Reșița.

„A fost o reală onoare pentru mine ca în ultimele două zile să fiu gazdă, alături de Romeo Dunca, pentru o delegație formată din antreprenori de top din industria IT. Vorbim despre unii din cei mai mari jucători din piața de profil, precum doamna Maria Metz – CEO NTT DATA România, Voicu Oprean – CEO AROBS, Bogdan Surdea – Country Director SYKES România, Alina Negru – General Manager Emerson Cluj, dar și a unor colegi din administrația locală cu cele mai bune rezultate din România, reprezentanți ai primăriei Cluj-Napoca”, spune primarul Ioan Popa.

„Îi mulțumesc domnului Călin Hințea, promotorul acestei întâlniri, decan al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării de la UBB Cluj, cel care a lucrat la realizarea strategiei de dezvoltare a Clujului. Îi mulțumesc pentru sprijinul acordat, dar mai ales pentru că ne este partener în creionarea propriei strategii de dezvoltare pentru Reșița. Cu astfel de prieteni și colaboratori, am toată încrederea că putem duce Reșița și Banatul de Munte pe un drum al dezvoltării sustenabile”, a mai declarat edilul Reșiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =