Dumitru Rujan, printre ai săi, la Băile Herculane

Dumitru Rujan campanie

Partidul Naţional Liberal și-a continuat și astăzi campania electorală, candidatul pentru Camera Deputaților, Dumitru Rujan, fiind prezent în stațiunea Băile Herculane. „Pentru că perioada adolescenței mi-am petrecut-o în Băile Herculane, fiind elev al Liceului Hercules, pot spune că frumoasa stațiune de pe Valea Cernei mereu a avut un loc aparte în sufletul meu”, a declarat Rujan.

„Astăzi, împreună cu Doru Coșei, colegul meu candidat la Camera Deputaților, si cu Cristian Miclău, primarul stațiunii Băile Herculane, ne-am întâlnit cu localnicii din oraș pentru a le prezenta programul de guvernare propus de Partidul Național Liberal.

În urma discuțiilor avute, cetățenii orașului mi-au transmis dorințele, așteptările lor și faptul că se bucură să vadă tineri implicați în politică, cu speranţa că tineretul poate schimba în bine viitorul țării. Au cel mai bun exemplu chiar în primarul stațiunii, prietenul meu, Cristi Miclău, cel care a demonstrat în cei 4 ani de mandat că în Herculane se poate!”, spune Dumitru Rujan.

Printre întrebările pe care candidaţii liberali le-au primit de la cetățeni au fost extinderea rețelei de gaz, despre care Dumitru Rujan a explicat că este o prioritate a guvernului, dar și starea stațiunii Băile Herculane. Rujan a explicat că turismul este unul dintre cele mai importante puncte din programul liberalilor din Caraș-Severin, pentru care acest domeniu este prioritar și este unul dintre elementele fundamentale ce privesc dezvoltarea județului.

Rujan campanie

(E)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =