Dean Bowman va preda gratuit lecții de muzică tinerilor reșițeni

dean bowman cursuri

Asociația multiculturală ,,Vision of Dreams”, în parteneriat cu Asociația Nevo Parudimos și Rotary Club Reșița, a demarat programul de vară dedicat tinerilor reșițeni pasionați de muzică. Activitățile vizează lecții de canto coral, muzică gospel și jazz oferite gratuit de Dean Bowman, finalist al concursului ,,Românii au talent” 2021, în acest fel muzica fiind un instrument de incluziune socială. Asociația ,,Vision of dreams” va fi susținută de ,,Centrul de Tineret Nevo Parudimos”, iar lecțiile vor avea loc la sediul Clubului Rotary din Reșița.

Clubul Rotary Reșița a contribuit cu achiziționarea unui pian electric, instrument necesar desfășurării orelor de curs și care va fi pus la dispoziția comunității. Lecțiile vor avea loc de marți până joi ,de la 17 la 19, la Clubul Rotary, Piata Traian Vuia Nr. 1-4, Corpul E, parter. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați numărul 0737972023.

Asociația Multiculturală „Visions of Dreams” este o organizație non-profit dedicată contribuției la creșterea nivelului de educație muzicală, culturală și artistică a comunităților locale și regionale, prin crearea de evenimente culturale și artistice de înaltă calitate, precum și conceperea și implementarea. proiecte multiculturale – la nivel național și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − four =