De mâine intră în vigoare hotărârea prin care mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate de Primăria Reșița

ridicare masini2

De la 1 septembrie, ridicarea şi transportul în locuri special amenajate a vehiculelor staţionate neregulamentar se va efectua de către Serviciul Public – „ Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local” în prezența reprezentanţilor Direcţiei Poliţie Locală sau ai Poliţiei Rutiere, în condițiile prevăzute de lege.

Transportul la locul de depozitare nu se mai execută dacă, până la iniţierea acestuia, proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării şi este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate. În acest caz se suportă doar contravaloarea operaţiunii de ridicare. Pe perioada depozitării, vehiculele ridicate se află în paza administraţiei publice locale.

Vehiculul ridicat se restituie după ce se face dovada achitării tarifului aferent operaţiunii/operaţiunilor efectuate, în baza documentelor care atestă proprietatea ori deţinerea legală a acestuia. Pentru recuperare, proprietarii vor plăti 500 lei, pentru ridicarea şi transportul vehiculului/autovehiculului și 100 lei/zi pentru activitatea de depozitare şi custodie sub pază. 

Programul de restituire a vehiculelor depozitate în spaţiile special amenajate se asigură prin serviciu continuu, pe durata a 24 de ore.

1 thought on “De mâine intră în vigoare hotărârea prin care mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate de Primăria Reșița

  1. Intreb Onor Primarul, toti „bizonii” care stau pe avarii in diferite zone ale orasului chiar in intersectii (vezi cele din centru-facultate si semafor-recoltare) avind de facut cumparaturi in zona, sunt invizibili atit pentru „vajnica” politie locala – rutiera??
    Initiative formale fara mari rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − one =