Noi restricții de circulație de la intersecția cu Strada Someșului, înainte de pasajul TMK, și până la Piața Republicii din Reșița

lucrari tramvai2

În cadrul lucrărilor de modernizare a transportului public electric efectuat cu tramvaiul, de către PORR, pe perioada 11-15 octombrie 2022, se deviază circulația autovehiculelor în dublu sens pe partea stângă la mersul  în sus pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Someșului înainte de pasaj TMK și până la P-ța Republicii. 

Ulterior se va reveni la circulația autovehiculelor la o bandă pe sens cu asigurarea întoarcerii autobuzelor la capăt de linie P-ța Republicii. Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile.

„Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulțumim pentru înțelegere“, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 4 =