De ieri, localitatea Moniom este racordată la rețeaua de apă a Reșiței

apa Moniom

Locuitorii din Moniom, localitate aparținătoare municipiului Reșița, au primit ieri o veste bună: a fost semnată recepția pentru lucrarea de racordare a localității la rețeaua de apă a municipiului Reșița. Prin această lucrare se asigură necesarul de apă potabilă pentru 132 de locuințe.

După cum declară Ioan Popa, primarul Reșiței, este vorba despre „o investiție cu o valoare de 690.700 lei, din care 628.630 lei prin PNDL și 62.070 lei de la bugetul local, ce a însemnat introducerea unei coloane de apă cu o lungime de 2.248 m, printr-un teren extrem de complicat. A fost nevoie de trei lucrări de subtraversare (subtraversarea căii ferate și a râului Bârzava) pe o distanță de 100 m”.

Soluția tehnică pentru realizarea lucrării a fost schimbată în timp de mai multe ori, dar compania Aquacaraș SA a preluat lucrarea și a finalizat-o, după cum spune primarul, „cu maxim profesionalism”.

În continuare, se vor finaliza lucrările de branșament din interiorul cartierului, după care locuitorii se pot racorda la noua rețea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 4 =