Cutremur în PSD Caraş-Severin

LUMI

În şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al organizaţiei PSD Caraş-Severin s-a propus retragerea sprijinului a doi dintre consilierii judeţeni. Este vorba de Gabriel Dinu, director de departament în cadrul Universităţii „Eftimie Murgu“ Reşiţa, şi de Lenuţa Ciurel, profesoară, fost inspector general al ISJ Caraş-Severin.

Lui Gabriel Dinu i se reproşează faptul că într-o postare pe Facebook a adus atingeri imaginii şi capacităţii profesionale a Vioricăi Dăncilă, postarea fiind făcută imediat după schimbarea ministrului Educaţiei Ecaterina Andronescu.

Şi Lenuţei Ciurel tot de la reţelele de socializare i se trage, de această dată fiind vorba, însă, de soţul acesteia, Relu Ciurel, care a făcut mai multe postări pe Facebook care ar fi stricat imaginea Luminiţei Jivan, preşedinta Organizaţiei PSD Caraş-Severin.

Mai mult decât atât, Luminiţa Jivan i-a cerut vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Flavius Nedelcea să îşi prezinte demisia din funcţia pe care o deţine, dar acesta a refuzat să dea curs cererii.