Custom Reșița 2023: vremea capricioasă nu a speriat rockerii din Poiana Golului

Custom 1

Prima seară a festivalului de anul acesta a Custom Reșița a fost una specială din toate punctele de vedere. După temperaturile ridicate din timpul zilei, spre seară, avertizările RO Alert anunțau, din oră în oră, furtună și grindină. Cu toate acestea, cei aflați în Poiana Golului nu s-au lăsat impresionați decât de trupele de pe scenă.

În ciuda faptului că a fost o zi de joi, numărul spectatorilor a fost unul mare, trupa Bucovina reușind să îi adune în fața scenei și să dea drumul distracției. Spuneam că a fost o primă zi specială de festival și pentru că solistul trupei Bucovina, Crivăț, a serbat cei 45 de ani, alături de reșițeni. La îndemnul lui Hrubaru, moderatorul evenimentului, poiana a răsunat de „La mulți ani“ chiar în timpul concertului.

Furtuna a întârziat Lupii lui Calancea să urce pe scenă, dar împătimiții genului spun că așteptarea a meritat, mai ales că după aceea urma grupul Guano Apes, capul de afiș al festivalului.

În orice caz, atmosfera din Poiana Golului este una specială, iar cei care vor să trăiască momentul nu pot decât să treacă peste vremea capricioasă și să urce și astăzi la concerte. Vor urca pe scenă Amala, Celelalte Cuvinte, Zdob și Zdub și Ad Infinitum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − two =