„Septentrion”, noul album al trupei Bucovina, a fost lansat la Reşiţa

Bucovina

Cei de la truipa Bucovina au lansat vineri, 8 martie, cel de al patrulea album din carieră şi cel de al cincilea material discografic, „Septentrion”. În ciuda faptului că în ultimul moment locaţia evenimentului a fost mutată la Clubhouse Trust din Reşiţa, fanii nu s-au lăsat intimidaţi de problemele apărute şi au venit la lansare în număr relativ mare.

Concertul a fost la înălţime, cei de la Bucovina fiind pentru a treia oară în Caraş-Severin, iar fanii au avut parte de piesele de pe noul album, dar şi de pe celelalte materiale discografice. Despre „Septentrion”, Florin „Crivăț” Țibu, chitaristul formaţiei, spune că vine în continuarea lui „Nestrămutat”, dar trupa nu şi-a propus să impună o linie care să ghideze albumul.

Numele „Septentrion” este unul livresc, aşa cum spun şi membrii trupei, fiind sinonimul cuvântului Nord. „Sunt piese foarte diferite una de cealaltă, iar din punctul meu de vedere este un album savuros. El conţine chestii calde şi reci şi este un stop-cadru din viaţa noastră”, a spus Crivăţ.

În orice caz, fanii s-au bucurat că au avut din nou ocazia să îi revadă pe cei de la Bucovina, iar cei mai mulţi dintre ei au plecat acasă cu noul album semnat de toţi membrii trupei. Amabili ca de fiecare dată, „Crivăţ”, „Luparu”, „Vifor” şi Jorge au stat de vorbă cu reşiţenii şi au răspuns aproape la toate întrebările, iar fanele nu au fost refuzate când le-au cerut să se pozeze cu fiecare în parte.