Consilierii liberali caransebeşeni nu sunt de acord cu majorarea tarifului la apa potabilă

apa murdara 1

Într-un comunicat de presă, consilierii liberali din Caransebeş se declară împotriva proiectului Aquacaraş SA de majorare a tarifului la apă.

„Viceprimarul liberal Marius Isac a supus atenției consilierilor un proiect de majorare, de indexare a tarifelor la apa potabilă, proiect inițiat de conducerea Aquacaraş SA. Este cunoscut faptul că acționar majoritar la Aquacaraş SA este Consiliul Județean, consiliu în care majoritatea este PSD+PMP. Majorarea/indexarea tarifelor Aquacaraş se va analiza și vota miercuri, 7 august, în ședința AcvaBanat“, se apune în comunicat.

După ce se arată că aleşii locali ai PSD au avut opinii diverse, Daniel Isac afirmând că este o creștere nesemnificativă, din comunicat rezultă: „Consilierii municipali PNL sunt în totalitate împotriva acestei indexări, deoarece calitatea apei distribuite de Aquacaraş în Caransebeș lasă mult de dorit.

Au trecut peste doi ani de la întâlnirea cu prim-ministrul Grindeanu și viceprim-ministrul Sevil Shaideh, din primăvara anului 2017, când reprezentanții Caransebeșului au ridicat problema apei potabile. Niciun rezultat până în ziua de astăzi, nici din partea Guvernului, nici din partea Consiliului Județean!”.