„Căruț-Line” a ajuns la a V-a ediţie. „Generaţia cu cheia la gât” se distrează la Anina de 1 Iunie

„Căruț-Line”

Sâmbătă 1 iunie, sub sloganul „Reamintește-ți copilăria” se va desfășura, la Anina, cea de-a V-a ediție a concursului „Căruț-Line”. Pentru cei care îşi aduc aminte de copilărie, „căruţul” era fabricat cu rulmenţi şi plăci de lemn, iar fiecare pantă din oraş constituia „etapă în concurs”. Cei de la Asociaţia „Adrenaline” în parteneriat cu Primăria Anina și susținut de 23 Garage Parts and Repair din Oravița și măcelaria Uzoni din Reșița , organizează o astfel de competiţie la care sunt aşteptaţi să participe tineri de diferite vârste.

„Anul acesta participanții, au și șansa să își construiască de acasă căruțurile după bunul lor plac, singura cerință fiind legată de diametrul maxim acceptat al rulmenților = 90mm. Pentru cei care doresc să participe la cursa de cărucioare cu rulmenți taxa de participare este în valoare de 50 de lei, spun organizatorii.

Vârsta minimă de participare – 16 ani, iar pentru minori este obligatoriu prezenţa unui părinte ce trebuie să completeze o declaraţie prin care dă acordul copilului să participe la competiţie.

Defapt, toți participanții vor semna o declarație de asumare a răspunderii. „Cei înscriși online beneficiază de pachetul de concurs iar cei care încă nu s-au înscris vor putea participa la concurs dacă achită taxa de participare în ziua concursului. Toți vor avea acces la party, la focul de tabără și dacă sunt talentați la cântat vor avea la dispoziție o scenă unde își pot „arăta talentele” la party-ul de după concurs”, mai spun cei din cadrul Asociaţiei „Adrenaline”.

De menţionat faptul că în vederea bunei desfășurări a acestui eveniment, organizatorii anunță că în intervalul orar 16.00 – 19.00 pe o portiune din strada Republicii (cartier Sigismund) circulaţia vehiculelor va fi închisă.