Carrefour și Bringo introduc serviciul de livrare rapidă și în Reșița

Carrefour + Bringo Resita

Parteneriatul dintre Carrefour și Bringo a fost consolidat zilele trecute prin extinderea către zone suplimentare de livrare, printre care se numără Reșița, Craiova și Mangalia, prin lansarea unui model nou de serviciu, cel de livrare rapidă.

Astfel, clienții din Reșița, Craiova și Mangalia pot comanda produse din supermarketurile Carrefour apropiate, livrarea produselor făcându-se în decurs de 90 de minute.

Începând din 12 august, Reșița a fost inclusă pe harta Bringo. Clienții își pot comanda produse Carrefour din Market Govândari (Str. Făgărașului, nr. 15) și Market Nera (Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, Complexul Comercial Nera). Costul livrării este cel standard, de 19,99 lei/ comandă, iar termenul de livrare este de 90 de minute.

Așadar, prin intermediul aplicației Bringo, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produse din Carrefour fără adaos comercial.

Odată cu această expansiune multivalentă – prin prisma serviciilor oferite, dar și a ariei geografice acoperite – în acest moment, 63 de magazine din rețeaua Carrefour din 38 de orașe sunt incluse în aplicația Bringo. Totodată, clienții au acces la peste 50.000 produse din oferta retailerului, la prețurile din magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 19 =