Vino să-l asculți live pe celebrul Gregory Porter, la Reșița, în 4 august!

Gregory Porter

Primăria Muncipiului Reșița, alături de New Promo Mod, organizează concertul anului în Banatul Montan: „Love Songs”, cu celebrul cântăreț de jazz Gregory Porter, artist american câștigător a două premii Grammy. Va fi un concert de excepție care va avea loc în Reșița, în 4 august, la ora 20:00, în Centrul Civic al orașului.

Custom Stories – un nou concept care face parte din reconversia culturală a Reșiței – vă propune o întâlnire magistrală cu un mare artist internațional: GREGORY PORTER. Pe 4 august 2022, de la ora 20:00, în Centrul Civic al Reșiței vor răsuna celebrele Love Songs care l-au făcut pe artist atât de iubit în toată lumea.

Cunoscut drept THE VOICE/Vocea, Porter este cel mai important nume pe scenele prestigioaselor festivaluri de jazz de la Montreaux, Jazz A Vienne, North Sea Jazz ori Copenhagen Jazz Festival.

Stabilit în Brooklyn, cântărețul american primește prima nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu albumul său de debut, „Water”/Motema Music/2010. Următorul album, „Be Good”/Motema Music/2012 i-a adus lui Porter a doua nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Traditional R&B Performance.

Odată cu apariția discului Liquid Spirit/2013/Blue Note Records, artistul a dobândit rapid recunoașterea internațională, intrând în Top Ten UK Charts cu vânzări de peste 100.000 de unități și un premiu Grammy.

A urmat un al doilea Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, este vorba de „Take me to the Alley”, două Jazz FM Awards dar și titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards în 2014.

În octombrie 2017 lansează albumul „Nat King Cole & Me”, în care se disting nu doar tonul de bariton al acestuia și performanțele vocale uluitoare, dar și modul în care a rearanjat cunoscutele piese „L-O-V-E”, „Mona Lisa”, „The Christmas Song”, „Smile” ori „Nature Boy”.

Gregory Porter a împărțit scenele jazz-ului internațional cu mari muzicieni precum Wynton Marsalis, Diane Reeves, Kenny Barron, Van Morrison, Nicola Conte, actorul Jeff Goldblum, Jamie Cullum, dj Claptone, Stevie Wonder, Disclosure, Annie Lenox ș.a. Recent, artistul a marcat debutul Jubileului de Platină pentru Regina Elisabeta a II-a, evenimentul anului în Marea Britanie.

„Gregory Porter are majoritatea atuurilor pe care ți le-ai dori de la un interpret de jazz și probabil încă una sau două calități pe care nu știai că le cauți”, scrie The New York Times

Vino să-l asculți live pe Gregory Porter!

Bilete sunt disponibile pe iabilet.ro.

PREȚ BILETE:

Premium – la una din cele trei terase din Centrul Civic (include consumație de 100 lei) – 150 lei

Zona 1 – 100 lei

Zona 2 – 80,00 lei

Zona 3 – 60,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − 5 =