Muncitorul Reșița II a obținut victoria la șah împotriva UVT Timișoara II

şah

La sfârșitul săptămânii trecute, Sala Polivalentă din Reșița a găzduit cea de a doua etapa a grupei I a Diviziei B la șah pe echipe masculine de seniori.

Desfășurată la patru mese, trei seniori și un junior, la un control al timpului 90 minute/40 mutări apoi 15 minute toate mutările, întâlnirea a opus echipele Muncitorul Resita II, în componență Drăgoi Albert Marian, Stîngu Alin, Hock Gheorghe Mihai și Korcsek Alexandru David și Universitatea de Vest Timișoara – Cazan Andrei, Buzuriu Răzvan Florin, Sântimbrean Mihnea Nicolae și Sântimbrean Bogdan Iacob.

„După victoria rapidă a lui Sântimbrean Mihnea asupra lui Hock, la masa III, se părea că oaspeții se vor impune ușor. A urmat o victorie clară a lui Drăgoi împotriva lui Cazan, la masa 1 apoi o victorie frumoasă cu o combinație elegantă de final a lui Horcsek asupra lui Sântimbrean Bogdan lacob la masa IV, astfel Muncitorul trecea în avantaj. Stîngu a reușit să reziste în fața lui Buzuriu reușind victoria cu 2,5 la 1,5“, a declarat Mihai Bolintiș, președintele Asociației Județene de Șah Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =