Călin Pop lansează un proiect muzical cu sprijin de la Reşiţa

calin Pop

Muzicianul Călin Pop, vocalistul şi chitaristul celebrei trupe Celelalte Cuvinte, lansează pe 15 mai un nou proiect personal, „Cutia cu secrete”, la care va colabora, printre alţii, şi cu fiul său.

„Prima piesă audio va fi lansată de Universal Music România în data de 15 mai, atunci când voi deschide ‘Cutia cu secrete’. La materialul acesta voi colabora cu mai mulţi artişti şi cu fiul meu. Compoziţiile sunt ale mele şi vreau să colaborez cu mai mulţi artişti, pentru diversificare”, a declarat Călin Pop.

El a precizat că piesele de pe acest album vor fi prezentate publicului pe măsură ce vor fi editate.

„Albumul se numeşte ‘Cutia cu secrete’ şi este ca şi cum mi-aş dezvălui eu secretele mele de acasă. Cam acestea au fost gândurile mele pentru acest material, care îl are ca naş de titlu pe Toni Dijmărescu, de la proiectul ‘Reşiţa Rocks’, fiindcă el mi-a sugerat titlul acesta”, a dezvăluit artistul, precizând că încă nu ştie câte piese va conţine materialul discografic. „Sunt piese care îmi reprezintă ungherele simţirilor şi stărilor personale de-a lungul timpului…”, a mărturisit Călin Pop pe Facebook.

Referitor la colaborarea cu Călin Pop, cunoscutul artist reşiţean Toni Dijmărescu a declarat: „Sunt 22 de ani de când am împărțit prima data scena, și doi ani de la prima colaborare. Văd ca ne place cifra 2”. (Foto: Facebook)