REŞIŢA ROCKS a lansat un video cu piesa „Apa vie” a grupului Silex

Resita Rocks Apa vie Artwork

Proiectul REŞIŢA ROCKS anunţă lansarea unui nou lyric-video, realizat de artistul Xander Coza, pentru piesa ”Apa vie”. Aceasta este o colaborare cu Dana Borteanu, solistă a Teatrului German de Stat din Timişoara şi membră a trupelor PRO MUSICA şi ILIE STEPAN PROJECT. Pe lângă acestea, în anii ’90, Dana a activat în trupele ULTIMATUM, RAMSES şi ARCA, trupe ce s-au bucurat de un succes deosebit.

”Apa vie” a fost interpretată în original de grupul reşiţean SILEX, care a activat în a doua jumătate a anilor ’80 şi până la începutul anilor ’90, timp în care a dat numeroare concerte în toată ţara şi a obţinut o serie de premii la festivalurile importante din acea vreme.

Piesa face parte din albumul ”Născuti din foc”, aparut in septembrie 2020 prin Universal Music Romania (in format digital) si Loud Rage Music (CD). Acesta contine 11 piese, cuprinzand genuri diferite, de la hard rock si melodic metal pana la hardcore si death metal. Melodiile au fost inregistrate alături de unii dintre cei mai valorosi muzicieni din România: Dana Borteanu (PRO MUSICA, ILIE STEPAN PROJECT), Călin Pop (CELELALTE CUVINTE), Ovidiu Anton, Costin Adam (PHOENIX), Octavian ”Vita” Horvath (IMPLANT PENTRU REFUZ, BLAZZAJ), Vlad Busca (L.O.S.T.), Adrian ”Molester” Dan (LOUDRAGE), Ionut ”Rocco” Frujina (ROCK N GHENA).

Resita Rocks nu este un simplu proiect, ci un tribut cu valoare adaugata de ilustrii colaboratori, care au crezut la unison in ideea generoasa a initiatorilor” – Doru ”Rocker” Ionescu

Grafica ii apartine artistului Radu Damian, cunoscut pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM sau Calin Pop (CELELALTE CUVINTE).

Stream, download sau cumpara albumul fizic: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocks

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 3 =