Grav accident de circulație produs pe varianta ocolitoare a municipiului Caransebeș

acc microbuz

În această dimineață, pe varianta ocolitoare a municipiului Caransebeș s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru. Un autoturism cu capacitatea 8+1 locuri, înmatriculat în Bulgaria, a intrat în coliziune față-spate cu semiremorca unui ansamblu de vehicule, înmatriculat tot în Bulgaria, ambele autovehicule circulând în direcția Caransebeș-Lugoj.

La fața locului au intervenit echipaje de descarcerare ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și echipaje ale Serviciului de Ambulanță. „În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei dreapta-față din autoturismul cu capacitatea 8+1 și rănirea altor patru pasageri din același autoturism, toți cetățeni bulgari, care au fost transportați la spital“, ne-a informat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cei doi conducători auto, ambii cetățeni bulgari, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. În acest moment este în desfășurare cercetarea la fața locului, traficul în zonă desfășurându-se dirijat pe o bandă de mers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + eight =