Bocșenii mai au la dispoziție doar o zi pentru a face propunerile pentru premierea celor mai longevive cupluri

casatorie

Începând de luna trecută, cele mai longevive cupluri din Bocșa sunt premiate de reprezentanții orașului. Mirel Pascu, primarul Bocșei, spune că ajutorul financiar în valoare netă de 1.000 de lei reprezintă un semn de apreciere și respect pentru familie, dar și pentru venerabila vârstă de 100 de ani.

Propunerile pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie se pot depune până mâine, 19 noiembrie, la Registratura generală a Primăriei Orașului Bocșa, iar documentele necesare sunt copii după certificatul de căsătorie și cărțile de identitate (CI sau BI). Hotărârea va fi dată publicității prin afișare la sediul instituției și pe site-ul Primăriei Orașului Bocșa (www.orasulbocsa.ro). Potrivit primarului Mirel Pascu, premierea va avea loc în data de 9 decembrie 2022, eveniment asupra căruia va reveni cu amănunte.

„Dumneavoastră mai puteți depune cereri și după data de 19 Noiembrie 2022, doar că toate solicitările venite la noi după această dată, vor fi premiate anul viitor! Este lesne de înțeles că financiar și organizatoric trebuie să existe o perioadă limită de depunere a acestor cereri. Vă doresc sănătate și să ne întâlnim cu bine la evenimentul premierii!“, a transmis primarul orașului Bocșa, Mirel Pascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =