Biserica „Sfântul Nicolae” din Bocșa Română, gazda celei de a VIII-a ediţii a Simpozionului „Sfinții Trei Ierarhi, modele de educație creștină”

carte

Biserica „Sfântul Nicolae” din Bocșa Română, va fi gazda celei de a VIII-a ediţii a Simpozionului „Sfinții Trei Ierarhi, modele de educație creștină”. Evenimentul este programat pentru data de 29 ianuarie, cu începere de la ora 11.30, organizat în parteneriat cu Biblioteca Orășenească „Tata Oancea” din Bocșa, Primăria Bocşa şi Centrul Catehetic „Sf.Stelian” Bocșa Română, In Memoriam Claudius Myron Işfan.

De asemenea, în cadrul acţiunii va avea loc şi o lansare de carte, „Biserica Ortodoxă şi societatea românească în anii Marelui Război – Şcolile teologice din Banat şi Arad“, semnată Silviu Ionel Ferciug. Evenimentul va fi moderat de Gabriela Şerban, directorul Bibliotecii Bocşa, iar edilul oraşului, Mirel Pascu, va prezida întâlnirea.

Cu această ocazie, tinerii Centrului Catehetic „Sf.Stelian” Bocșa Română, sub coordonarea prof. Gianina Mură vor susţine un recitat de poezie dedicat celor 100 de ani de la naşterea poetului Claudius Myron Işfan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − one =