Stana Stepanescu este noul director al Casei de Cultură din Caransebeş

stana stepanescu 1

Odată cu încheierea interimatului la şefia Casei de Cultură „George Suru” a lui Adrian Danciu, cel care a condus instituţia în ultimele începând cu data de 24 august 2022, zilele trecute a avut loc examenul pentru postul de director, acesta fiind ocupat de cunoscuta solistă de muzică populară Stana Stepanescu.

Ea şi-a susţinut proiectul de management şi proba de interviu în faţa unei comisii formate din reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Cultură Caraş-Severin, Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin şi ai Primăriei municipiului Caransebeş. Conform metodologiei, termenul de depunere a eventualelor contestaţii este 31 ianuarie.

Stana Stepanescu s-a născut în data de 3 aprilie 1991, în localitatea Rusca-Teregova, dovedind încă de mică talent și dragoste de cântec. În urma concursului din 11 mai 2016, la care s-au prezentat 75 de concurenți, s-a stabilit componenţa noului Ansamblu de cântece și dansuri „Doina Banatului” din Caransebeș, Stana Stepanescu devenind solistă a acestuia. Și-a continuat studiile, absolvind Pedagogia la Facultatea de Muzică din Timișoara.

De-a lungul carierei, a obţinut numeroase premii și trofee la mai multe festivaluri naționale din țară, ea concertând, totodată, în numeroase rânduri la manifestările culturale organizate la Caransebeş. (Foto: Doru Bălăşoiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 5 =