Un biciclist a fost accidentat de un autobuz la Zervești

BICICLIST1

Un accident de circulație, în urma căruia a fost rănit grav un pieton, a avut loc sâmbătă seara în afara localității Zervești, pe DJ 608.

Polițiștii din Caransebeș care s-au deplasat de urgență la fața locului au stabilit, că în timp ce un bărbat de 60 de ani circula pe lângă bicicletă pe partea carosabilă a sensului de mers Zervesti -Caransebeș, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, ar fi fost acroșat cu partea dreaptă față de un autobuz care circula pe același sens de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Atât pietonul cât și conducătorul autobuzului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 în cazul conducătorului auto și 1 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pietonului de 60 de ani“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Caraș-Severin.

 Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.