Bazinul de înot din Caransebeş, lansat la apă

felix bazin

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, a semnat în această dimineață, la Compania Națională de Investiții, în prezența miniștrilor Cseke Atilla și Sorin Grindeanu, contractul de proiectare și execuție cu firma Baiculescu Construct, care va construi bazinul didactic și de agrement din incinta ștrandului din Parcul Teiuș.

„Este vorba despre o firmă din București, Baiculescu Construct, aceștia fac proiectul tehnic, avizul ISU e deja obținut, apoi se eliberează autorizația de construire și încep lucrările. Avem un câștigător, așa că ar trebui să se vadă niște rezultate încă din acest an. Zona din interior unde se va lucra va fi îngrădită, nu va fi afectată activitatea din restul ștrandului”, a declarat primarul Felix Borcean.

Noul bazin de înot de la Caransebeș costă peste 20 de milioane de lei, va avea dimensiunea de 25 m x 15,4 m, e prevăzut cu 6 culoare și va avea o adâncime de 1,8 m. În zona etajului vor exista și gradene pentru spectatori, cu o capacitate de 124 de locuri, o sală de forță și una pentru gimnastică aerobică, dar și vestiare pentru public și antrenori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − twelve =