100 de lei ora de sport la Caransebeş

taxa sport

Consilierii locali caransebeşeni au aprobat recent proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea regulamentului de utilizare a terenurilor de sport multifuncţionale aflate în proprietatea municipiului.

Astfel, între orele 8 şi 14, şcolile publice din învăţământul de masă beneficiază de utilizare gratuită, cadrele didactice având însă obligaţia de a solicita folosirea acestora cu două zile înainte.

Între orele 14 şi 18, terenurile de sport se pun la dispoziţie în mod gratuit pentru toate categoriile de cetăţeni care desfăşoară activităţi extracurriculare, iar în intervalul orar 18-22 se închiriază contracost, taxa fiind de 100 de lei pe oră pentru cele de la Ştrandul Tineretului, Şcoala Generală Nr. 2 şi cel din Balta Sărată.

În aceeaşi şedinţă a fost aprobată şi noua taxă pentru închirierea sălilor de sport de pe raza municipiului, aceasta fiind tot de 100 de lei pe oră (de la 60 de lei, anterior), ca urmare a creşterii preţurilor la energia electrică şi termică, şi implicit a cheltuielilor pentru asigurarea temperaturii optime în aceste spaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =