Mobilizare de forțe pentru găsirea lui Mario, minorul dispărut de la stâna unde locuia cu părinții (UPDATE)

minor disparut oravita

Ieri-seară, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Oravița au fost sesizați de către mama minorului Mario Pătru Aciobăniței despre faptul că în data de 18 ianuarie 2022, în jurul orei 09.00, acesta a plecat de la o stână situată între Oravița și Brădișoru de Jos și nu a mai revenit. Copilul a fost văzut ultima dată, aseară, în jurul orei 19.00, pe raza orașului Oravița. 

La activitățile de căutare și scotocire au fost angrenate peste 80 de angajați MAI, dintre care 65 de polițiști, împreună cu polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri militari, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie suplimentat necesarul de forțe. De asemenea, au fost folosite aparate de vedere pe timp de noapte, din dotarea Poliției de Frontieră. 
Până în prezent au fost efectuate verificări și scotociri pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în stații CFR, la stâne și sălașe din zonă, precum și în alte locuri unde ar fi putut fi găsit, căutările fiind în desfășurare.

Semnalmente: înălțime 1,20 m, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, constituție atletică. Imediat după sesizare au fost demarate căutări și verificări pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în vederea depistării cât mai rapide a minorului. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență.

UPDATE, ora 10.00

Minorul a fost găsit de polițiști, pe raza orașului Oravița, iar acum se află în custodia poliției, urmând a fi prezentat cadrelor medicale pentru examinarea stării de sănătate a acestuia. Din punct de vedere vizual, acesta nu pare să fi suferit vătămări corporale, având o stare generală bună, nefiind victima niciunei infracțiuni. În cauză urmează a fi informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor. 

lPolițiștii continuă verificările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor care au condus la plecarea minorului de la domiciliu, precum și a împrejurărilor în care s-a aflat pe tot parcursul perioadei în care a fost plecat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − four =