ATOR Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului, organizează la Reșița spectacolul caritabil de colinde „Binele în dar”

afis spectacol

ATOR Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului, organizează marți, 6 decembrie, începând cu ora 16.00, spectacolul caritabil de colinde „Binele în dar”. Evenimentul va avea loc la Cinematograful „Dacia” din Reșița, fiind organizat în cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”.

Intrarea este liberă, iar spectatorii pot dona sume pentru achiziționarea celor 300 de perechi de ghetuțe necesare încălțării a 300 de perechi de piciorușe de copii, din Reșița. Urnele vor fi amplasate la intrarea în sala de spectacol.

Reamintim că în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului, organizează de-a cea cincea ediție a campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”. „La nivelul Municipiului Reșița, organizația de tineret își propune să ofere un număr de 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦 𝟑𝟎𝟎 𝐩𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐡𝐞𝐭𝐮𝐭̦𝐞, 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝟑𝟎𝟎 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐢, pentru atingerea acestui target estimându-se un 𝐟𝐨𝐧𝐝 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟒𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 (𝟏𝟓𝟎 𝐥𝐞𝐢/𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥), din această sumă putând fi achiziționate câte o pereche de ghetuțe, șosete și dulciuri pentru fiecare copil sau tânăr beneficiar“, au transmis reprezentanții ATOR Banatul de Munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =