Asistență medicală modernă la Spitalul din Oraviţa

Dumitru Ursu semnand

După ce administraţia locală orăvițeană a reuşit să obţină finanţare pentru lucrări care vizează creşterea eficienţei energetice a Spitalului din Oraviţa, iată proiectul pentru dotarea instituţiei spitaliceşti nu s-a lăsat aşteptat. Astfel, Dumitru Ursu, primarul oraşului, a reușit să obțină finanțare și pentru extinderea Spitalului Orășenesc Oravița.

Proiectul respectiv presupune amenajarea și dotarea ambulatoriului Integrat, fiind în conformitate cu: Planul Național de Redresare și Reziliență; Pilonul V – Sănătate și reziliență institiuțională; Componenta 12 – Sănătate; Investiția I1 – Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești; Investiția specifică I1.3. Unități de asistență medicală ambulatorie, cu o valoare de 13.909.033,92 lei.

„Prin acest proiect se vor achiziționa și un computer tomograf, un aparat de radiologie mobil, aparate ecograf pentru gastroenterologie, cardiologie, ginecologie și medicină internă. Prin implementarea acestui proiect, locuitorii orașului și cei din împrejurimi vor beneficia de asistență medicală modernă“, a declarat Dumitru Ursu.

schita spital Oravita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =