La Oravița, șapte străzi vor fi reabilitate și vor continua lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare

lucrari oravita

Zilele trecute, directorul general al Aquacaraș, Gheorghe Filipescu, împreună cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, au făcut o vizită în teren pentru a vedea stadiul lucrărilor de modernizare demarate la fosta Fabrică de Lapte de la Oravița.

Clădirea a fost achiziționată de Aquacaraș SA și va deveni în scurt timp noul sediu al societății pentru zona Oravița. Vestea bună pentru locuitorii din Oravița este aceea că după ani întregi de tergiversări și un proces câștigat cu firma Ludwig Pfeiffer, au început lucrările de pregătire pentru asfaltarea străzilor abandonate de fostul constructor. Vor fi reabilitate șapte străzi și vor continua lucrările de extindere și modernizare a rețelelor de apă și canalizare din oraș.

„Am dat direcții clare ca lucrurile să nu mai treneze, iar firmele ce nu își fac treaba să nu mai fie păsuite. După mai multe procese, AquaCaraș a reușit să iasă din acest contract păgubos. Refacerile tramei stradale așteptate de orăvițeni vor fi făcute din banii atrași prin proiect și necheltuiți din cauza nefinalizării lucrărilor“, a declarat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =