Aquacaraș a făcut publică lista sectoarelor de drumuri județene unde intervine pentru deszăpezire

aquacaras

Astăzi, reprezentanții societății Aquacaraș au susținut o conferință de presă în cadrul căreia a fost făcută publică lista sectoarelor de drumuri județene unde societatea este contractată să intervină pentru deszăpezire. Decizia a fost luată după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, căderile masive de zăpadă au făcut o serie de probleme în Caraș-Severin, turiștii fiind nemulțumiți de accesul spre principalele zone, Muntele Semenic și Muntele Mic, iar în spațiul public au apărut informații false cu privire la faptul că cei de la Aqucararaș nu și-ar fi făcut treaba.

Așadar, Aquacaraș intervine pe aproximativ 300 de kilometri, având trei baze de deszăpezire, la Reșița, Caransebeș și Bocșa, și două puncte de sprijin. Societatea deszăpezește DN 58A – Scăiuș – limita cu județul Timiș, Reșița-Tîrnova, Comorâște-Forotic-Brezon-Surducu Mare-Tirol-Fizeș-Berzovia-Păltiniș, Berzovia-Vermeș – limită județul Timiș, Păltiniș-Rugi, Delinești-Apadia-Brebu-Zorlențu Mare-Dezești-Valea Mare-Duleu, Zorlencior-Zorlențu Mare.

Zona Caransebeș: Caransebeș-Zervești-Turnu Ruieni-Borlova, C-tin Daicoviciu-Copăcele-Ohaba Mîtnic, Slatina Timiș-Vîrciorova, Sacu-Tincova-Peștera-Maciova-Ciuta-Obreja, Zăvoi-Măru-Poiana Mărului, iar pe zona Bocșa, Aquacaraș intervine pe Ezeriș-Bocșa, Doclin-Bocșa, Ramna-Duleu, Bocșa-DJ 581 (Ocna de Fier), DJ 586-Dognecea, Dognecea-DJ 581(Secășeni).

„Singura problemă, și o recunosc fără nicio reținere, este cea de pe Muntele Mic, dar care a fost generată de alți factori, nu de noi. Au căzut niște copaci pe traseu, în același timp cu firele de înaltă tensiune, nu puteam să acționăm nici într-o parte, nici în alta. Evident au fost și câțiva aventurieri, dar care s-au blocat la mijlocul drumului, i-am ajutat alte câteva ore, apoi am tăiat copacii și i-am așteptat pe cei de la Enel să vină să își facă treaba de specialitate. Nu a fost nicio problemă care să oglindească neputința societății, pentru că societatea are tot ceea ce este necesar să facă acest serviciu“, a declarat Gheorghe Filipescu, directorul general al Aquacaraș.

1 thought on “Aquacaraș a făcut publică lista sectoarelor de drumuri județene unde intervine pentru deszăpezire

  1. Mianda draga, tu unde ai facut geografie ?? Acasa ?? Esti abilitata sa infiintezi noi localitati la noi in judet ?? ” Comorâște-Forotic-Brezon-Surducu Mare-Dodiu-Tiorol-Fizeș-Berzovia-Păltiniș” . Dodiu ?? Tiorol ?? Si sunt curios cum se poate ajunge de la Berzovia la Paltinis ?? Sper ca dl. Nafiru nu te plateste ptr aceste elucubratii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 8 =